Menu
Max_Weber

Бойко Борисов поздрави Доналд Туск за избирането му за председател на Европейския съвет

"Уверен съм, че със заемането на този най-висок пост, Вие ще засилите лидерството на Европейския съюз и ще бъдете важен фактор за стабилност в общността." Това заявява председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов в поздравителен адрес до министър-председателя на Република Полша Доналд Туск, по повод избирането му за председател на Европейския съвет. Борисов пожела на Туск да пренесе забележителните си успехи като премиер на Полша и на европейско ниво.

„Като председател на най-голямата дясно-центристка партия в България, ще подкрепям усилията Ви за засилване на интеграцията между страните-членки, за да не допуснем разделяне в Европа на държави от Еврозоната и такива извън нея. Вярвам, че с общите усилия на всички отговорни политици в Европейския съюз, ще успеем да преодолеем антиевропейските и популистките идеи, които намират широка почва през последните години“, написа още председателят на ПП ГЕРБ в поздравителния адрес до Доналд Туск.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...