Menu
Max_Weber

ББЦ с номер 13 в интегралната бюлетина

Коалиция "България без цензура" отива на следващите избори за национален парламент с бюлетина №13. Тя бе изтеглена чрез жребий тази вечер в ЦИК. Според Учителя Дънов числото 13 няма милост към нищо, то руши, но и създава. С числото 13 не всеки може да се справи, казва още той. Според него крадците силно се страхуват от №13.

Той казва още, че в числото 13 трябва да влязат най-силните, най-умните, гениалните и светиите. То не е за невежите хора - те да стоят далеч от него. 13 е най-прогресивното число, защото има сила  да се увеличава, да прави чудеса.

Според нумеролозите – 13 не е фатално число, защото е сбор от 1 и 3 където единицата е началото, а три - късметът. От древни текстове за числото тринадесет е останало следното писание – "Този, който открие тайния смисъл на числото 13, получава ключа на могъществото и властта."

Изборите на 5 октомври са първи парламентарен вот за "България без цензура". До момента формацията беше калена само в един избор – този за представители на България в Европейския парламент, където постигна голям успех. Само няколко месеца след създаването си, партията, заедно с коалиционните си партньори взе 11%.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...