Menu
Max_Weber

Атанас Мерджанов: „БСП лява България” ще води позитивна политическа битка

За „БСП лява България” това е впечатляващ номер, лесен ориентир, вдъхващ увереност. За нас всяко едно число, стигнало максимална подкрепа, е добре дошло. Това каза Атанас Мерджанов, говорител на НС на БСП и водач на листата на „БСП лява България” в област Ямбол при тегленето на номерата на партиите и коалициите в ЦИК.

„В случая сме улеснени, тъй като 22 е лесно запомнящо се и е печелившо”, категоричен бе Мерджанов. Той заяви, че социалистите нямат притеснения за преференциите, тъй като в политиката всичко е възможно и добави, че „БСП лява България” разчита преди всичко на политическата грамотност на своите избиратели и на всички български граждани, които по думите му се ориентират добре в подобна ситуация. „В крайна сметка, всеки един избор е съзнателен”, заяви социалистът. „Тълкуванията на номера ни могат да бъдат най-различни в една или друга посока, според някои 22 е господстващо число, но това е въпрос на интерпретация”, добави Мерджанов. „Ние от коалиция „БСП лява България” сме оптимисти и ще водим една позитивна политическа битка”, завърши Атанас Мерджанов. На жребия присъстваха Корнелия Нинова и Антон Кутев.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...