Menu
Max_Weber

Румен Петков: ПП АБВ разчита на хората

Българските граждани да излязат и да гласуват. Този призив отправи в студиото на „Още от деня” по БНТ зам.-председателят на ПП АБВ и водач на листата на партията в Плевен Румен Петков, минути след като в ЦИК ПП АБВ получи номер 14 в бюлетината за извънредните парламентарни избори на 5 октомври.

„Аз съм противник на номерата в политиката, ще разчитаме на реалните, на живите хора. Има политически сили, които разчитат на парите от субсидиите, има такива, които ще разчитат на медии, АБВ разчита на истинските хора“, коментира Петков и добави, че листите на АБВ излъчват интелектуална мощ – седем професори, трима генерали, 27 доктори на науките – респектиращи имена.

„Не продавайте гласа си – каза още Петков. - Ако днес вземате 30 лв. за него, то този, който ви ги е дал, ще ги избие с контрабанда на цигари или наркотици.”

Що се отнася до жребия на ПП АБВ – номер 14, Румен Петков припомни, че 14 е номерът, под който е играл кандидат-депутатът от листата на ПП АБВ в Плевен Цветан Антов - бивш баскетболист, основен състезател на националния отбор на България, Спартак (Плевен), Лориен (Франция) и Лил (Франция).

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...