Menu
Max_Weber

Волен: Атака е № 11

Лидерът на АТАКА  Волен Сидеров отбеляза от ефира на телевизия „Алфа“, че изтегленият номер за предстоящите избори на партията е 11, за да може минимум 1 милион българи на 5 октомври да зачеркнат числото 11.

„Защо толкова? Защото това е минимумът, с който можем да започнем. След това да вземем властта и да направим това, което отдавна трябваше да се направи в България. Хората да живеят достойно, възрастните хора да получават европейски пенсии, да има българска индустрия, която да работи. Това, което притежаваме и носи пари да се върне в български ръце – златните ресурси, природните ресурси, всичко, което печели, да носи печалби на българите. Нашият стандарт на живот да се вдигне. Нашето самочувствие да се повдигне. В учебниците да започне да се изучава българската история, не тази измислена, лъжовна, която ни принизява и унижава, и ни кара да се смятаме за някаква ордичка, която  е дошла 7 век по нашите земи, а не хилядолетен народ, който  е бил тук преди повече от 8 000 години, както сочат археологическите данни. Това е възможно само ако управлява АТАКА и никой друг, защото АТАКА си е АТАКА“, добави Сидеров.

Лидерът на националистите заяви, че 11 е число, което се смята за мистично, за царско или свещено, защото съдържа две единици. Сидеров отбеляза, че в старите азбуки всеки знак си е има своето числено изражение. Знакът от емблемата на АТАКА – Аз-ът на българите е числото едно, а 11 е два пъти Аз-а на българите, за да е още по-силно.
 
                Сидеров обърна внимание, че според номерологията 11 символизира просветление и ново начало, носи послания и се характеризира с харизма, лидерство, решителност.

                Сидеров, подчерта, че АТАКА не е една от многото партии, а нещо по-различно. „Това е пробуждането на българите. Да си с АТАКА означава да си нещо повече от това просто да подкрепяш политически някаква партия. При АТАКА ти се включваш с цялото си сърце и душа. При АТАКА е кауза. Тук е  отдаденост, тук е принадлежност, тук не може да го забравиш когато си минал през него. Затова и тези, които предадоха АТАКА продължават да говорят само е единствено за АТАКА“, добави Сидеров. Той заяви, че това е така, защото те са минали през нещо голямо и колкото и да са роби на озлоблението  и дребнавостта не могат да забравят АТАКА. Затова и при патриотичните партии, които се регистрират ще се види, че са хора минали през АТАКА, но са отпаднали поради липса на качества. Сидеров подчерта, че тези хора се хранят с негативна енергия и от АТАКА не бива да им дават храна, защото тези отцепници са извършили тежък грях – предателство и трябва да го изкупят. „Когато говорим за партии, за участие в избори, трябва да си дадем сметка, че има един избор – номер 11 е свещеното число, изпълнено с енергия и най-веч е работещо за обединяване на енергиите на хората“, добави Сидеров.

                Лидерът на АТАКА заяви, че е склонен да приеме тези номерологични характеристики, защото има такъв свят на невидимото, на енергията, на полето и всяко нещо, което се казва и върши има значение. А когато това е за доброто на народа няма как да не бъде възнаградено.

Сидеров подчерта, че не е важно кой какво лошо говори за АТАКА, а е важно нещата да отиват към по-добро за българския народ. „И това е енергията, която носи числото 11 и името АТАКА и всички други знаци  и символи, с които започнахме нашият път в политиката през 2005г.“, добави Сидеров. Той подчерта, че не е случаен знакът на АТАКА – единицата, Аз-ът на българите, началото. Сидеров призова до 5 октомври да се обедини енергията на българите, особено на тези, които са объркани от националните манипулативните медии. Лидерът на АТАКА подерта, че целта  на АТАКА е стратегическа – България да е добре поставена държава със суверенитет, а не  колониална държава, да живее българина с достойнството, което заслужава. Сидеров призова добрият живот на българина да бъде осигурен от тези, които са на политическата сцена. Той припомни, че е на тази сцена от 10 години и всички знаят какво е писал или говорил и няма от какво да се срамува, защото не е измамил народа, не е управлявал, не е потопил страната в колониална зависимост. Сидеров подчерта, че затова е прав в своята кауза и програмата на АТАКА  е  най-доброто като политика, за да дръпне страната напред. Останалото е битка между колониално зависими политици, които предлагат увеличаване на тока, водата. Те не се тревожат, от това, че нацията ни намалява. Сидеров заяви, че наскоро един еврокомисар е изнесъл доклад  „България след българите“. В него се обяснява как 2040г може да изчезнем като народ. Сидеров подчерта, че това не е загриженост от страна на еврокомисаря, а нетърпение, да се заличат от лицето на земята българите, които са дали култура на европейците и са ги учили на държавнос т. „Това е комплекс да унищожиш родителя си. И този комплекс движи националните ни господари да ни заличат чрез икономически гнет, чрез геноцид, чрез липса на здравеопазваща система, чрез съсипване на държавността. Всичко това беше целенасочен удар, заговор срещу българския народ през всичките тези 25 години. Затова АТАКА излезе като светъл лъч, който да покаже и да напише какво трябва да се прави. Трябва да се промени пътят на страната. Трябва да се обърне кормилото  и да поемем друг път. Това може да стане само ако начело на държавата стои човек с мисия. Вие ще кажете има ли такива хора. Вие ще кажете кой  е най-подготвен за това. Вие ще кажете какъв път ще поеме България. На 5 октомври вие сте на изпит, с това дали ще дадете власта в правилни ръце или ще я тикнете в ръцете на колониалните поробители и после живота ви ще стане още по-лош, още по-тежък. Изборът е ваш“, заключи Сидеров.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...