Menu
Max_Weber

Бареков: Обещавам пълен разгром на ГЕРБ на вота

Твърдо ще заложим на патриотизма и национализма по време на кампанията. Всички предатели на българската национална идея, в това число - Реформаторският блок, ГЕРБ, БСП и РЗС, ще бъдат пометени от новия центристки национализъм в България, който ще защити българския народ и бизнес. Обещавам пълен разгром на ГЕРБ на парламентарните избори“, обяви лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков.

„Страхът на Борисов от мен е огромен! Вместо да излезе срещу мен в Пловдив, катерицата Борисов се е скрила в своята хралупа, където е натрупала откраднатите от народа орехчета, и праща срещу мен малки мишки като Яне, които само църкат по сутрешните блокове“, коментира Бареков медийните изяви на Янев от тази сутрин. „Нашата партия и коалиция е единствената, която е спечелила избори, но бе лишена от представителство в ЦИК. Това означава, че по служебен път статуквото атакува ББЦ. След като спечелим парламентарните избори на 5 октомври, ще ми бъде интересно дали президентът Росен Плевнелиев ще продължава да не поставя наш представител в ЦИК. Гарантирам, че ще променим Изборния кодекс", категоричен е лидерът на ББЦ.

Той съобщи, че освен запитването за отнемане лицензите на ЕРП-тата, ще сезира и Европейската комисия по търговия за това дали е редно българските стоки и българските производители да бъдат поставяни в положение на геноцид от чуждестранните търговски вериги.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...