Menu
Max_Weber

Бареков в Карлово: Гласът за ББЦ е патриотичен глас

Гласът за ББЦ е глас патриотичен. Ние сме патриотите, застанали в центъра. Патриот е този, който обединява. Не който иска България на три морета, а който може да ви осигури да отидете на тези три морета. Това каза пред жителите на Карлово кандидатът за министър-председател Николай Бареков. Над 700 души го посрещнаха с хляб и сол в читалище „Васил Левски“.

„България е останала с едно море, но хората не могат да си позволят да отидат и до там. От тук нататък трябва да си поставим въпроса какво искаме като нация. Разпродадохме държавата на безценица на шепа олигарси, направихме милионери няколко мутри. Цинизмът стигна до там, че те не харчат вече собствените си пари, а харчат вашите“, обърна се към карловци лидерът на ББЦ.

Той сподели, че в този район е минало детството му. „Всяка сутрин се будех в 5.30, до нас се събираха автобуси, които извозваха работниците. Харесваше ми шумът на трудовия народ. Днес вече няма заводи, няма ги за съжаление и хората. Карловци и баненци са българите, които най-често срещам в чужбина през годините, отишли да търсят препитание зад граница“, разказа Бареков.

Той коментира водачите на листите на останалите партии в Пловдив град и област. „Изборът за вас тук е много лесен. Вижте какви опонети излизат срещу нас - Димитър Дъбов го изгониха от Шумен, а Георги Гергов го прибра. Какво ново ще донесе той на своите избиратели и на българския народ, или пък Методи Андреев, който знае само едно – колко е хубав Цветан Цветанов и как трябва да се отворят досиетата. Отварянето им не подобри живота на българите, не разбрахме кои са лошите. За кого да гласувате, освен за мен. Готови ли сте да изберете някои от опонентите ни – Андреев, Цветанов, Борисов, Касим Дал?“, попита лидерът на ББЦ, а залата му отвърна с мощно „не“. „Ако се изпълни плана на Борисов, ще платите с 50% по-високи смети за ток. ББЦ е единствената, която няма фирми за зелен ток. Фирмите за скъпия ток в България са на ГЕРБ, БСП и ДПС. Нито аз, нито водачът ни за Пловдив област Мартин Иванов имаме фирми за строителство“, обясни Бареков.

„Всяка сутрин се събуждам, пускам телевизора и виждам, че обикновено темата съм аз. Върхът на всичко беше дебата, който се направо по bTV. Ние никога не сме управлявали, сред нас няма нито един, който да е бил във властта, а всички други участници, крали и ограбили България, на 15-ата минута обърнаха дебата за това как Бареков ограбил Северозападна България. Нешка Робева трябваше да отговаря за моите доходи и обещания – до там падна колегата Диков. Минаха се граници, които не трябваше да бъдат преминавани от хората, които вадеха компромати, служиха си с рекет, смазаха бизнеса и лишиха хиляди от работа и които не решиха нито един съществен проблем на българското общество“, каза лидерът на ББЦ.

На всичко това той противопостави „България без цензура“. „Ние сме новите, никога не сме били част от статуквото. Всички останали си имат своята срамна история и искат да я превърнат в бъдеще и настояще“, категоричен бе той. Лидерът на ББЦ посочи, че има реформи, които са залегнали в програмата на партията и коалицията и без които държавата не може да излезе от блатото, в което политиците са я вкарали. Това са образователният ценз на майките при получаване на детски надбавки, реформа в здравеопазването и енергетиката.

„Вашата подкрепа ще ми помогне да победя моите врагове. Народът има нужда от политици, които са с него и обръщат внимание на проблемите му. Убеден съм, че много хора ще отидат тихичко и с номер 13 ще накажат всички политици на статуквото. Номерът на бюлетината ни – 13 с номер е щастливо число за народа и лошо за лошите“, обърна се към жителите на града Бареков.

„ББЦ е единствената партия, която е реална алтернатива на статуквото от последните 25 години. Няма да допуснем ДПС да разпределя порциите, нито старите комунисти да определят и крадат бюджетите на нашата родина. Няма да допуснем Методи Андреев да върне герберската администрация и да рекетира бизнеса“, каза водачът на листата на ББЦ за Пловдив-област Мартин Иванов. „Хората трябва да определят кой ще ги управлява, а след това избраните политици трябва да се съобразява с тях“, посочи той. Иванов представи и останалите кандидати в листата на ББЦ за област Пловдив - ген. Димитър Цветков, Цветан Манчев, Мариана Крантова, Георги Иванов, Атанас Нейков, Йосиф Лесов, Иванка Сталева, Добромира Чиликова, Тезджан Наимова, Дияна Николова, Иван Бекиров, Атанас Николов, Христо Алексиев, Красимир Марински, Георги Ковачев, Боянка Велкова, Стойко Цонов, Атанас Василев, Ивелина Божкова, Асен Кемилов и адв. Дяко Дяков.

"Напоследък хората говорят какво се случва през последните 25 години. Това е от носталгия към държавността, ние сме затънали в пошлост и мизерия, омраза, която минава всякакви граници. Нима е нормално една млада партия да бъде заливана от екрана ежеминутно с поръчки. Ако някой го заливат толкова много с кал, то очевидно той казва истината“, коментира зам.-председателят на ББЦ Росен Петров. Хората се нуждаят от работни места, малограмотното население трябва да служи поне една година в казармата, да се научи на занаят и трудови навици. Затова се нуждаем от хора, които да тропнат по масата на ЕС. Време е да кажем „25 години стигат“, категоричен бе той.

Днес представяме новото виждане за България. Ние сме едни от вас, каза вторият в листата на ББЦ за Пловдив-област ген. Димитър Цветков. Ако ни гласувате доверие, в новия парламент аз ще работя за връщане на честността, почтеността и отношението към българския народ, да престанем да се лъжем, не да се прикриваме зад парламентарните банки, а всеки ден да бъдем сред народа, да чуваме неговите неволи и да работим за това да бъде неговият труд добре заплатен, да бъде добре нахранен, децата спокойно да ходят на училище, а след това да станат студенти, обърна се той към карловци.

Не забравяйте, че апостолите са били 12, с техния лидер са станали 13 и колко години вече имат последователи, каза третият в листата на ББЦ за област Пловдив Цветан Манчев от съюз „Радикали“.

Вече имам вяра и надежда, че най-накрая нещата ще се променят и ни очаква по-добро бъдеще. Тази вяра ми дава Николай Бареков и ББЦ. Нека не спираме да вярваме, че предстои едно по-добро бъдеще, посочи световната шампионка Тезджан Наимова, която е десета в листата на "България без цензура“ за област Пловдив.

Заставам на тази сцена не само заради Николай Бареков и Росен Петров, но и заради това, което силно се усеща и сега, и в предишната кампания. Такава преса върху мен не е упражнявана от 1989 години. Сега мога да издържа много повече, но непрекъснато си задавам въпроса – защо е всичко това върху „България без цензура“ и тези хора. Нови партии се навъдиха много. Явно е, че има някакъв страх, който се засили, след като ББЦ вкара двама български представители в ЕП, каза от своя страна Нешка Робева. "Няма сини и червени, има хора и хора. Сините вече ги няма, те се разпределиха в много партии, същото направиха и червените – сега са всички цветове в едно котило, които със зъби и нокти ще пазят своите места. Говори се, че много депутати са собственици на ВЕИ, те забогатяха не от собствен труд. Когато заставам до Николай и хората от ББЦ знам, че те със своя труд са изкарали заплатите си. Длъжни сме да дадем доверието си на тези хора, да направим една крачка напред и да им се доверим, защото не са били в тази власт, но дай Боже, им престои да бъдат и трябва да помнят, че носят отговорност за всяка своя дума", каза в заключение легендарната Нешка.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...