Menu
Max_Weber

Румен Петков връчи членските карти на младежи и жени от АБВ

Водачът на листата раздаде членските карти на младежи и жени от АБВ на среща в квартал “Сторгозия”. „Ние нямаме средства за медии, нашата сила сте вие – умни, интелигенти хора с ясна позиция“, каза Румен Петков. В диалог на срещата се обсъдиха проблемите, които касаят жителите на Плевен. Младите хора поискаха да се помисли по възможността за развитието на спорта, най-вече при децата.

Хората поставиха въпроса и за обществен контрол върху изпълнението на поръчката за изграждането на площада в Плевен. „Не е нормално при толкова строителни фирми в нашия регион да се възлага поръчка на фирма от друг град“, категоричен е Румен Петков. „АЕЦ – Белене е възможност за развитието на нашия регион. Това са работни места, реален шанс за възраждане на малкия и среден бизнес. АБВ има цялостна стратегия за Плевен и региона, в която се включва и развитието на туризма. Не може Велико Търново да има силно развит туризъм, а ние тук да не можем да привлечем туристи. Имаме всички шансове да го направим, това е възможност за нас“, каза Румен Петков.

На срещата бяха обсъдени много от въпросите, които вълнуват плевенчани. Сред тях и възможностите за възраждането на семейния бизнес, който бе унищожен през последните 4 години. Младите хора пък поставиха въпрос за изграждането на писта, която да дава възможност на любителите на високите скорости да не застрашават своя и на околните живот по улиците. Младежите поставиха проблемите и за борбата с купуването на гласове. „Полицията да си върши работата и да бъде на място, а ние се ангажираме да подаваме всеки сигнал, който стигне до нас за купуване на гласове“, заявиха младежите.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...