Menu
Max_Weber

Бареков: Включете се в блокадата на границата с Турция

Обръщам се към всички български партии, които изпитваха страх да се присъединят към коалицията Анти-ДПС и ги призовавам сега да се включат в блокадата на границата с Турция между 1-ви и 6-ти октомври, с която да спрем туристическите пътувания за Байрама да решават изборите. В офисите на "България без цензура" в Хасково, София, Пловдив и Стара Загора започва записване на доброволци за акцията от цялата страна, които ще бъдат разпределени на дежурства и смени.

Напомням, че първи предложихме да не се допуска отварянето на изборни секции в Турция, като мярка за ограничаването на вота на българските паспорти и недопускането на ДПС до властта.

Обръщам се към лидерите на Патриотичния фронт да не се страхуват от ДПС и да призоват членовете си да участват в предстоящата блокада за спасението на България. ДПС не е толкова страшно, когато българите си подадем ръка и застанем заедно срещу изборните манипулации и по този начин спасим съдбата на най-бедната държава в Европейския съюз.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...