Menu
Max_Weber

Михаил Миков: Дясната политика е несправедлива

Дясната политика е несправедлива, тя обрича цели региони на мизерно съществуване. Затова е нужна друга политика. Нямам съмнение, че гражданите на Кюстендил ще изберат по-справедливата такава. Това каза пред събралите се хора в Кюстендил председателят на БСП Михаил Миков. Той бе категоричен, че БСП e доказала, че с участието си в управлението гледа точно към области като Кюстендил. „Доказахме го през периода 2005-2009 г. и сега през тази една година”, добави той.

Михаил Миков припомни и многобройните проекти, които бяха реализирани по инвестиционната програма в Кюстендилска област и благодарение на усилията на народните представители и на осъзнатата политика за балансирано регионално развитие. „Лявата политика дава една по-справедлива възможност за бъдещото развитие на регионите, по – пълно оползотворяване на капацитета - и човешкия, и природните ресурси, историята”, завърши той.

Мая Манолова с предизвикателство към Миков - във Видин или в Кюстендил БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ ще получи повече гласове
 
„Г-н Миков е тук и за да подкрепи инвестицията, по която работим с народния представител от 42-то НС Иван Ибришимов. А именно заявеното желание на една сериозна австрийска фирма за създаването на завод за автомобилни части в Кюстендил”, обяви водачът на листата на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в Кюстендил Мая Манолова. Тя припомни, че това е инвестиция, която ще осигури 1000 работни места за кюстендилци и за която Министерство на отбраната е предоставило терен от 109 дка. „Несправедливо е хората, които живеят в областните градове и в отдалечените райони, да нямат работа. Това е един от най-големите проблеми и на хората от област Кюстендил", каза още тя. „По решаването на този проблем работихме и по време на предходното правителство. Това ще бъде наш приоритет и през следващия период”, каза още Манолова. Тя отправи предизвикателство към Михаил Миков, като заяви, че БСП Кюстендил ще победи ГЕРБ с повече гласове отколкото БСП Видин.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...