Menu
Max_Weber

"България без цензура": Борисов да каже защо се страхува от нас

През последните пет дни наблюдаваме изключително агресивна кампания срещу коалиция България без цензура. ГЕРБ са впрегнали своите говорители Яне Янев, Ангел Славчев, Юли Павлов, Калина Крумова и други, които тепърва ще разкрият своето лице и ще вещаят разпада ни. Призоваваме Бойко Борисов и Изпълнителното бюро на ГЕРБ да не се крият зад неуспешни политици, а да застанат честно пред българския народ и да кажат своите страхове от влизането на Коалиция „България без цензура“ в следващия парламент.

Страхът от вота не е слабост и ако няма какво да криете и имате намерение да работите за българския народ, то не се страхувайте от нас, а ни приемете като ваши партньори. Обръщаме се и към другите партии от статуквото – не харчете пари за политически марионетки, използвайте ги за да направите нещо за пострадалите от бедствията райони, за децата, които нямаха шанса да посрещнат първия учебен ден със здрави обувки. Вложете разум, защото истерията и внушенията, които се опитвате да създавате са в противоречие с политическата прозрачност, морал и ценности, за каквито претендирате.

Зад напускането на Калина Крумова стоят неясни мотиви от морална гледна точка и ясни от финансова. Ако нейното напускане бе свързано с принципите на партията, то тя би напуснала месеци по-рано. Тя може би няма да бъде единствената, която ще продаде себе си и каузата на Коалиция „България без цензура“ за дребни стотинки. Ние и нашите симпатизанти възприемаме тези хора като предатели, към тях ще бъдем безкомпромисни, защото те предават вярата на българските граждани в промяната.

Ние, от Коалиция „България без цензура“ ще продължим своята битка с политическия монопол:

- Няма да допуснем никоя от претендиращите за „големи“ партии да управлява еднолично
- Ще се борим срещу организирания вот, подготвен от ДПС

- Ще дадем шанс на младите хора да останат и да се развиват в България.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...