Menu
Max_Weber

Михаил Миков: Семейното подоходно облагане трябва да е основен приоритет на 43-то НС

Да подкрепи листата на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ на посещение в област Благоевград е председателят на БСП Михаил Миков. „Листата ни за област Благоевград е силна. Това са хората, които могат да отстояват истинските национални интереси”, заяви Миков пред журналисти в гр. Благоевград. Попитан кои ще бъдат приоритетите на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в следващия парламент, той отговори, че ще се работи за вземането на по-справедливи за хората решения.

„Ако всички партии са искрени, че имаме демографски проблем и искаме разрешаването му, то семейното подоходно облагане трябва да бъде основен приоритет в работата на 43-то НС”, категоричен бе той. Според него трябва да бъде продължена и политиката на социално размразяване на доходите, както и поощряването на производството чрез повече справедливост за малкия и среден бизнес, който да разкрива работни места. Помолен да коментира казаното от Цветан Василев при предаването му на сръбските власти, че сега в България много политици ще изгубят съня си, Миков отговори: „Имам добър, но за съжаление кратък сън, особено сега заради кампанията”.

Михаил Миков и водачът на листат на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за Благоевград Кристиан Вигенин, поднесоха цветя пред паметника на Димитър Благоев. Пред събралите се симпатизанти на лявата идея Миков заяви, че името на Благоев е свързано с онова голямо желание за повече справедливост, което е вградено вече 120 години в идеята на БСП. „Социалистическото дело е дало много на Благоевград и областта – развитието на промишлеността и инфраструктурата. Този площад, на който сме в момента, е част от онова, което някои днес се опитват да скрият и да откъснат тази страница от историята на България”, каза още Миков. Той призова хората, искащи повече справедливост, да изберат номер 22 в интегралната бюлетина.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...