Menu
Max_Weber

Председателят на ДПС Лютви Местан в русенското село Обретеник

Лидерът на ДПС Лютви Местан се срещна със симпатизанти, събрали се на митинг-концерт в русенското село Обретеник.

Местан заяви, че може никой не може да изолира ДПС от властта, защото силата на партията е в доверието, което й гласуват обикновените хора.

Председателят на ДПС Лютви Местан е първият лидер на партия, посещавал някога село Обретеник. Той заяви, че идва при хората не като политикът от София, а като един от тях, защото ДПС представлява интереса на малките населени места с обикновените хора. Пред привържениците на партията бяха представени кандидат-депутатите на ДПС от областите Русе, Разград, Силистра и Търговище.

Ферихан Ахмедова заяви, ДПС предлага първо политическа отговорност и стабилност, за да има икономическа стабилност и отговорност, от където ще се повишат доходите, пенсиите, здравеопазване, образование. Но цялата тази верига от действия започва от политическа отговорност и стабилност. Ние това ви предлагаме, приятели, допълни водачът на листата на ДПС в Русе.

След 25 години демокрация в страната ДПС не може да бъде извън политиката, каквото е желанието на останалите партии и ДПС ще го докаже на 5 октомври, добави още Ахмедова.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...