Menu
Max_Weber

Бареков: Ще сезирам ЕП за назначението на Антоанета Цонева за шеф на Изборния борд

"Назначението на Антоанета Цонева за шеф на Изборния борд е безобразие. Ще сезирам Европейския парламент за този скандал. Цонева трябва веднага да се оттегли". Това коментира кандидатът за министър-председател и евродепутат Николай Бареков по повод факта, че Цонева застана начело на Изборния борд.

Лидерът на „България без цензура“ обясни, че иска незабавно Цонева да подаде оставка от този важен пост, защото има опасност от манипулиране на изборите в полза на ГЕРБ и Реформаторския блок. "Правителството на Близнашки се провали тотално и доказа, че е маша на Протестна мрежа", коментира Бареков пред ПИК.

"В продължение на две години тя води клеветническа кампания спрямо мен и колегите ми", припомни лидерът на ББЦ и попита: "Антоанета Цонева ще изтегли ли клеветническите компромати, които бе депозирала по мой адрес в НАП и прокуратурата? ".

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...