Menu
Max_Weber

Мая Манолова приканва Росен Петров да прочете славната военна история на България

Със задоволство научихме, че зам.-председателят на ББЦ и водач на листа в 25 МИР в София Росен Петров е призовал гражданите на Самоков, по време на предизборна среща, на 5-и октомври да гласуват с номера на техния полк – според него 13-и Рилски пехотен полк.

Това казва в своя позиция водачът на листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за област Кюстендил Мая Манолова.

„Четейки историята, на 31 май 1904 г. 22-ри пехотен Тракийски полк пристига в Самоков, за да се превърне в част от миналото, от историята и от гордостта на града, в част от живота на самоковци и самоковския край. С това уточнение изказваме своите благодарности към господин Петров и го приканваме да препрочете славната военна история на България. Що се отнася до 13-и Рилски пехотен полк, кюстендилци се гордеем с него. Безспорно той е значима част от славната история на нашия край, и съм убедена, че жителите на Кюстендилския регион знаят за кого да гласуват на предстоящите парламентарни избори”, се казва още в позицията на Мая Манолова.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...