Menu
Max_Weber

Лютви Местан: Изолацията на ДПС е невъзможна

В Асеновград председателят на ДПС Лютви Местан заяви, че няма друг път за България и Европа, освен пътят на мултикултурната демокрация. Той приветства стотици поддръжници и симпатизанти на митинг, на който бяха представени и всички кандидати за депутати от листата на движението в Пловдивска област с водач д-р Джевдет Чакъров.

Изолацията на ДПС е невъзможна, защото на парламентарните избори партията се явява, за да покаже, че иска единство. Това заяви Лютви Местан, и допълни, че идеята за мултикултурната демокрация е в основата и на изграждането на ЕС. Според лидера на ДПС, толерантността е създала и българския етнически модел, а неговите архитекти са хората, които живеят в мир и разбирателство.

"Силата на ДПС не се определя само от отношението на останалите политически сили към нас. Силата на ДПС извира от подкрепата на над половин милион избиратели. Силата на ДПС извира от пълните зали, от пълните площади, от пълния площад на Долни Воден. Вие сте нашата сила, скъпи мои братя и сестри." каза Местан.

Срещу нашата толерантност искаме равноправие, а не дискриминация, допълни още Лютви Местан, и отново подчерта, че ДПС е за единна и неделима България.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...