Menu
Max_Weber

Млади социалисти към Миков: Обещаваме Харманли да остане червена крепост

Трябва да има максимална мобилизация последните дни от кампанията, защото БСП е направила много през предишната година и в социалната, и в икономическата сфера. Затова заслужаваме доверието да управляваме отново. Така Михаил Миков, председател на БСП, се обърна към десетки млади социалисти в Харманли. Той подчерта, че изключително важно е приоритетите на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ, залегнали в платформата на коалицията, да бъдат обяснени на възможно най-голям брой хора.

По думите му само така те ще могат да направят своя информиран избор на 5-ти октомври с №22 в интегралната бюлетина. Миков подчерта, че е важно да се обясни, че АБВ не алтернатива на БСП и тя не защитава социалната идея. Като пример за това той посочи подкрепата им за президентска република. „Това е дясно решение за управление на една държава. Лявото е парламентарната република. Затова е важно какви хора ще влязат в парламента“, обясни Миков.

По време на разговора с младите социалисти зададоха редица въпроси и изказаха мнение по много актуални теми. Сред разискваните такива бяха цената на тока, възможните коалиции след изборите, позицията на партията по отношение на Русия, младежката гаранция и други. Младите хора заявиха своята категорична подкрепа за БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ  и обещаха Харманли да остане твърда червена крепост в областта.

През деня Миков посети и предизборната шатра на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ  в града, където се срещна с много хора и раздаде автографи.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...