Menu
Max_Weber

Сидеров отново поведе хиляди на протест във Варна срещу поскъпването на цената на тока

АТАКА проведе поредния протест във Варна пред сградата на „Енерго-про“ срещу вдигането на цената на тока.

Над хиляда членове и симпатизанти на партията на националистите се събраха, за да кажат „не“ на повишаването на цената на тока и „вън енергийните колонизатори от България“. Пред недоволните граждани Волен Сидеров заяви, че АТАКА е отново във Варна, както беше и през 2013 г, за да вдигне народа на масови протести против повишението на цената на тока. „АТАКА започна протестите през февруари 2013 г. След 3 години колониално управление на ГЕРБ, в което се доказа, че те работят изцяло за поробването на българския народ, хората се вдигнаха. Всичко започна тук от Варна. Кой беше и тогава в центъра на протестите? Само АТАКА! Трябва да сме горди за това, че винаги сме показвали пътя на българите и сега пак го показваме. Нищо не се е променило от февруари 2013 г. досега.

Токът се увеличава с 10% от 1 октомври . Това е решение на пагубния за България служебен кабинет. А сега се готвят да направят кабинет ГЕРБ, БСП, ДПС и Патриотичен фронт. Това вече не е тайна“, заяви на протеста Сидеров. Той беше категоричен, че сделките с ЕРП-тата са криминални и ограбват България. Само АТАКА – партията на народа, казва, че ЕРП-тата трябва да са в български ръце, да се изгонят енергийните монополи и да се развалят сделките с тях. Сидеров подчерта, че каквото и да става ще се бори за доброто на народа. Той подозира, че ако ГЕРБ дойде на власт, подкрепяна от ДПС, Патриотичен фронт за спасение на Бойко, костовисти и касимдаловци протестите от февруари 2013-та ще се повторят. „И отново АТАКА ще бъде първата начело и отново ТВ „Алфа“ единствена ще показва какво става, както през 2013 г.“, допълни патриотът. Лидерът на националистите е категоричен, че ако е министър-председател ще прекрати договорите с фотоволтаиците и американските централи, ще отвори 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ „Козлодуй“ и ще върне цената на тока на нивото, на което я произвежда АЕЦ „Козлодуй“. България ще бъде мощна ядрена сила, защото ще бъде удължен животът на 5-ти и 6-ти блок на АЕЦ „Козлодуй“ и ще бъде построена и АЕЦ „Белене“, подчерта още Сидеров. АТАКА е с номер 11 в интегралната бюлетина!

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...