Menu
Max_Weber

Бареков в Калековец: Сваляме цената на тока още следващата година

Гарантирам, че ще ликвидираме всички институции, които крадат от българската енергетика, ще развалим неизгодните договори с ЕРП-тата и ще свалим цената на тока с 20% още от следващата година. Това каза кандидатът за министър-председател и лидер на коалиция „България без цензура“ Николай Бареков в село Калековец, община Марица.

Пред над 600 жители на селото, напълнили площада, той припомни, че за 25 години политиците само приказват, но нищо не са направили. „България беше разрушена“, посочи Бареков и изброи някои от най-наболелите проблеми - ниските пенсии и доходи, безработицата, лошото образование и здравеопазване. „Време е за промяна. Гласувайки за нови лица, за нова коалиция от партии, ще получите управление, което може да разрешава вашите проблеми и политици, които са част от нашия народ“, подчерта лидерът на ББЦ.

"Това, за което ще работим от първия ни ден в парламента, е разкриване на нови работни места, включително и в българското земеделие, за безплатно здравеопазване за децата, майките, пенсионерите и хората с увреждания", обясни Бареков. „Ако гласувате за коалиция ББЦ с номер 13, вие ще изберете достойни хора“, категоричен бе той.

"Трябва да знаете, че ако искаме нещо да се промени в нашата държава, промяната е с номер 13. Ние сме единствените срещу статуквото", каза от своя страна водачът на листата на ББЦ за Пловдив-област Мартин Иванов. „Ние сме силни и ще останем силни, а на 5 октомври ще го покажем. Ако искате промяна, гласувайте с номер 13“, призова той.

Аз не съм дошъл да ви обещавам. От вас искам само да погледнете хората в листите на ББЦ и да кажете има ли един човек, който да е опетнен, който да е откраднал от народа, апелира от своя страна лидерът на ЗНС Румен Йончев, който е водач на листата на коалицията за Плевен. „В тези трудни времена трябва да изберем такива хора, които не са крали, които имат куража и могат да извадят страната от това тежко положение, в което се намира. Много правителства се изредиха, които нищо не направиха, за да запазят българското земеделие“, припомни той и призова: „Нека с номер 13 да сменим статуквото с млади и неопетнени хора!“.

На сцената се качиха и част от кандидат-депутатите от листата за Пловдив-област, а след предизборната среща с представителите на коалицията, жителите на Калековец посрещнаха с въодушевление и фолкпевицата Преслава, която ги поздрави с концерт.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...