Menu
Max_Weber

Бойко Борисов: Дадохме на антихристи да ни управляват (Видео)

"Вярата в Бога, в доброто, отсъстваше от българския народ. Дадохме на антихристи да ни управляват." Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов при откриването на църквата „Св. Възнесение Господне“ в монтанското село Говежда.

За изграждането й ПП ГЕРБ дари 20 000 лева. „Кога комунистите са били за църквата? Никога не са били, никога“, подчерта Борисов. По думите му е недопустимо един храм да се изгражда в продължение на 30 години, както е в случая, затова ГЕРБ подпомага строителството и ремонтирането на стотици църкви и манастири. „Бог пред нас и ние след него. На това ме е учила майка ми“, посочи лидерът на ПП ГЕРБ.
„Последната година и два месеца беше нулева година за България. Имаше отказ от всякакви реформи и най-вече във финансов и икономически план – пълен крах. Всички кредитни агенции свалиха кредитния рейтинг на България, дефицитът мина 4%, а им го оставихме на 0,48%, при 17-18% външен дълг“, припомни председателят на ПП ГЕРБ. Той призова хората да гласуват на изборите на 5-и октомври така масово, както го посрещат навсякъде, където отиде. „Много е тежко, но хората очакват от нас да се стегнем и да извадим държавата от кризата. БСП тотално се провалиха, ДПС оставиха много лошо усещане у хората като управление. Затова тези, които ще гласуват, искат ГЕРБ“, подчерта Бойко Борисов.

По-рано през деня председателят на ПП ГЕРБ присъства и на откриването на Център от семеен тип за настаняване на деца с ментални и физически увреждания в град Лом, изграден със средства по оперативна програма „Регионално развитие“. „Недейте да правите повече експерименти с Орешаро, с този или с онзи. Аз не съм вярвал, че за година и два месеца може да се върнем толкова назад. Трябва да се стегнем и с много работа да преодолеем кризата, в която се намира държавата“, заяви бившият премиер. Той бе категоричен, че ако ГЕРБ управлява, основен приоритет ще бъде изграждането на скоростния път Ботвград – Видин – Дунав мост 2. При посещението си в област Монтана Борисов бе придружен от водача на кандидат-депутатската листа на ПП ГЕРБ в Монтана Десислава Атанасова и кандидатите за народни представители от партията в областта.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...