Menu
Max_Weber

Бойко Борисов: Гръцки вариант у нас, ако нямаме стабилно правителство

„Европа е изключително тревожна за това, което се случва в България. Защото хората там съзнават, че ако след 5 октомври България няма стабилно правителство, гръцкият вариант ще ни се види едно приятно изживяване.“ Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов при откриването на многофункционална спортна зала във Велико Търново.

Той припомни, че председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер започна предизборната си кампания от София. „Тук беше и Манфред Вебер, председателят на групата на Европейската народна партия в Европейския парламент. Сега и генералният секретар Антонио Лопез е тук, утре той си отива, на другия ден идва председателят на ЕНП Жозеф Дол. Защото на България няма кой да помогне, влезе ли в криза. Това ви го гарантирам и затова се надявам да имаме мнозинство, за да може след това да намерим партньори и в името на спасението на България да намерим съгласие“, подчерта председателят на ПП ГЕРБ.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...