Menu
Max_Weber

Лютви Местан поиска коалиционно управление

България има нужда от реално коалиционно управление без пропорции във властта. Това каза лидерът на ДПС Лютви Местан по време на пресконференцията в НДК. Трябва да бъде успешен първият проучвателен мандат. Всички други сценарии – втори, трети проучвателен мандат вкарват България в криза, заяви Местан. Верният прочит на вота е реално коалиционно управление, каза още Местан. Той уточни, че ценностно мнозинство без ДПС и в 43-ото Народно събрание е трудно мислимо.

В началото на пресконференцията си Местан заяви: Въпреки сложната ситуация, в която сме изправени от вота на избирателите, ДПС ще работи за модерно, евроатлантическо по съдържание и национално по своята същност съгласие, на което да свърши следващо управление.

Ние тази вечер не поставяме условия пред никого, още по-малко пред партията, която е първа по резултат, добави Местан и поздрави за резултатите от вота ГЕРБ.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...