Menu
Max_Weber

Бойко Борисов: Това, което правят в Столична община е „Костинброд 2”

Това, което правят в Столична община е „Костинброд 2”. Безспорно е, че тази операция е показна и с нищо необоснована. Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента. „Обраха на хората имотите по селата, но и по градовете, а цялата полиция стои пред общината, кого пази?“, попита Борисов. Според него това, което правят е безпардонно.

Данчето Фандъкова я познавате - ще избяга или ще напуснат общината... там са само жени зам.-кметове. Бойко Борисов обясни, че Народното събрание е във ваканция - БСП, ДПС и Атака не идват на работа. Председателят на ГЕРБ призова Атака да не влизат в парламента, за да няма кворум и да падне кабинета. Борисов бе категоричен, че Волен Сидеров държи ДПС на власт. „БСП и ДПС трябва да свикнат да работят. След като казват, че са мнозинство и имат право да управляват, да си правят кворум. Давам им по един, два гласа, три, но те се успиват. Тичат по коридорите пак, това им е вече практика - да не им се работи”, посочи Борисов и допълни, че ще дойде време, когато като Янукович, ще бягат, не от нас, а от гнева на хората.


Според Бойко Борисов оставката на шефа на Националната служба за охрана (НСО) Тодор Коджейков е подадена заради натиска, който има върху службата. „Това е може би последната служба и в Закона на МВР, която предложиха, искаха да изземат правомощията на президента, и натиска върху тях е бил в тази посока. Какво да каже, освен лични причини”, обясни Борисов.


Източник: Пресцентър ГЕРБ

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...