Menu
Max_Weber

Георги Първанов: Няма да подкрепим правителство с ДПС

Няма да подкрепим правителство с ДПС. Това каза лидерът на АБВ Георги Първанов на пресконференция по повод приключването на изборната кампания за 43-то Народно събрание.

Относно това как АБВ и БСП ще работят заедно, Първанов коментира: „На първо време трябва да работим еднопосочно с БСП. Когато става дума за разумни предложения, няма по-естествено АВВ да ги подкрепи, както и обратно. Не очаквам от „Позитано” на инат да се противопоставят на нещо разумно от АБВ. Всичко е в сферата на предположенията”.

Относно възможна коалиция ГЕРБ – БСП, Първанов коментира: „Не съм говорител на БСП и ГЕРБ, те сами трябва да преценят до къде могат да стигнат отношенията им. Ще се отнася до нашите отношения с ГЕРБ и партии, които се спрягат за техни партньори, казвам че имаме различия, които могат да се преодоляват с много тежки преговори”.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...