Menu
Max_Weber

Цветан Цветанов: Няма да зависим от реформаторите

Няма да зависим от Реформаторския блок, а ще направим широко парламентарно мнозинство, за да няма поставяне на условия, които са нелогични и невъзможни. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в студиото на „Тази сутрин”. Той заяви категорично, че партията се съобразява с волята на над 1 млн. гласоподаватели и затова Бойко Борисов е кандидатът за министър-председател. До консумиране на управленския мандат обаче ще се стигне след консултации с всички парламентарно представени партии за различни секторни политики.

Бившият силов министър посочи, че след разговорите ще има или публично коалиционно споразумение, или поне ясно заявен ангажимент за парламентарната подкрепа на определени политики. „Искаме да сменим хаоса с отговорност”, подчерта той.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...