Menu
Max_Weber

Волен: Всички партии, освен Атака се предлагат на ГЕРБ

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров заяви, че в новия парламент партията му ще работи за повишаване на доходите на българина, връщане на ЕРП-тата в български ръце, изгонване на концесионерите на подземните ни богатства, разваляне на договорите с американските централи  и ВЕИ-тата.

Той беше категоричен, че в 43-то Народно събрание има само 2 самостоятелни партии, една от които е АТАКА, а всички останали са огромни коалиции от политически формации. НАционалист №1 заяви, че процентът на всяка партия, която е в коалиция е под този на АТАКА.  Реформаторският блок обединява 7 партии, БСП – Лява България – 13, Патриотичният фронт – 14. ГЕРБ – 4 партии, АБВ – също коалиция от партии. „АТАКА взима 4,5%, като партия. В сравнение с досега изброените само ГЕРБ ни бият, защото взимат 8 %. И ДПС също са преди нас. Другите взимат по 2, по 1, по 0,5 и т.н. В Народното събрание имаме 47 партии, от които първа е ГЕРБ, втора е ДПС, трета АТАКА”, допълни Сидеров. Tой подчерта, че всички, с изключение на АТАКА, се предлагат Борисов.

Патриотът алармира, че победилата партия ще вдигне цената на тока, а основните приоритети на ГЕРБ са да санира панелките и да направи нещо неизвестно в Закона за средното образование.Лидерът на АТАКА заяви, че се оформя управление на ГЕРБ, Реформаторския блок с турската партия на Касим Дал и Патриотичния фронт с партиите, влизащи в него, т.е. оформя се коалиция от около 25 партии.Сидеров припомни, че в миналия парламент АТАКА  е предложила 59 законопроекта, които са отхвърлени с гласовете на ГЕРБ, БСП и ДПС. Той прогнозира, че това, което АТАКА отново ще предложи ще бъде също отхвърлени от останалите партии, които подкрепят колониалното робство.

Според партийния лидер няма нищо лошо в това да се ходи на избори, докато хората започнат да избират такива партии, които могат да развалят колониалното робство.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...