Menu
Max_Weber

Антонио Лопез към Борисов: С теб начело на българското правителство, българският народ ще бъде воден с отговорност

Генералният секретар на Европейската народна партия Антонио Лопез поздрави председателя на ГЕРБ Бойко Борисов за победата на провелите се на 5 октомври парламентарни избори.

„Това е чиста победа и страхотна стъпка напред за българския народ, както и за ЕНП. Като генерален секретар на ЕНП само мога да бъда горд да видя новия министър-председател сред нашето политическо семейство, както и това е една положителна стъпка в полза на Европейския съюз. Убеден съм, че с теб начело на българското правителство, българският народ ще бъде воден с отговорност и решителност в името на интересите на България и Европа“, посочва Лопез. Той заявява още, че ГЕРБ и Бойко Борисов могат да разчитат на личната му подкрепа като генерален секретар на ЕНП.

„Моето дълбоко убеждение е, че близкото сътрудничество между ЕНП и ГЕРБ ще ти позволи, както и на партията ти, плавно да напреднете и бързо да консолидирате през идните години нашите общи принципи и ценности в ЕНП”, пише още в писмото. Антонио Лопез благодари на Бойко Борисов за поканата и възможността да присъства на предизборното събитие на ГЕРБ във Велико Търново. В писмото си генералният секретар на ЕНП изказва съболезнования за трагедията в Горни Лом.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...