Menu
Max_Weber

Бойко Борисов: ГЕРБ много скоро ще се върне на власт

ГЕРБ много скоро ще се върне на власт. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, при посещението си в Кърджали по повод седмата годишнина от основаването на местната структура на партията. По думите му това ще се случи, ако ГЕРБ е силен, ако ГЕРБ прави училища, ако ГЕРБ продължава да строи България така, както всичко до сега.

„Всички пътища, които се направиха, проходи, са по време на нашето управление. Така че ние да строим България, да си строим инфраструктурата. Виждате, че близо година след оставката, хората още идват и казват: „Благодаря, това вие го направихте“. Това е моят план и на партията като такава. Вие виждате как ГЕРБ харчи партийните субсидии. Над 9 милиона сме дали вече да подпомагаме земетресения, наводнения, църкви, джамии. Понеже сме в Кърджали, ето сега кметовете благодаряха за партийните субсидии, които сме дали и за джамиите в Кърджали”, подчерта Бойко Борисов. Той бе категоричен, че ГЕРБ е партия, която е абсолютно независима във вземането на решения. „Решенията ги взима Изпълнителната комисия, съответно със своите структури. От там нататък никой не стои зад нас. Именно затова всички са срещу нас, защото ние не сме част от статуквото. И затова е тази ярост срещу нас. Вие виждате колко неща сме построили в Кърджалийско”, посочи председателят на ГЕРБ.


Той съобщи, че партията ще помогне още малко, за да продължи изграждането на Неделното училище в град Кърджали при църквата „Свети Йоан Предтеча”, за което ГЕРБ дари 200 хил. лв. от партийната си субсидия. „А когато ГЕРБ се върне на власт, това ще бъде един от приоритетите ни за Кърджали – да го завършим. Защото ще стане едно действително много хубаво място за обучение на деца”, заяви Бойко Борисов, след като разгледа училището. Останалите 100 хил. лв. са отпуснати по проект „Красива България”, по време на управлението на правителството на ГЕБР.


Председателят на ГЕРБ обясни, че не обръща внимание на това, което говори Николай Бареков. „В края на краищата, хора, които дори още не са се явявали на избори, да говорят, че от тях зависи съдбата на държавата, имат още много време да извървят. А и като нямат слушалки в ушите, кой да им диктува като продуцент, е много по-трудно да се взимат решения. Повече съм учуден на нещата на Каракачанов, които говори, защото явно е забравил по колко пъти е идвал при мене и колко пъти сме ги подпомагали ВМРО. Даже кметове в Пловдив правехме. Не му отива да говори такива работи. Негови момчета бяха общински съветници от ГЕРБ. Надали от последната половин година аз или хората около мен сме се променили толкова от времето, когато считаше,че сме най-добрите“, припомни Борисов. Той подчерта, че не го интересува кой зад коя партия стои, а се интересува само от ПП ГЕРБ. „Но да не им обръщаме внимание, да не си разваляме настроението, утре е Прошка. Както повечето казват, трябва да се поиска прошка, за да си пречистим нашите души. А дали и към кой - всеки от вътре ще си почувства на кой трябва да си поиска прошка”, допълни Бойко Борисов.


Източник: Пресцентър ГЕРБ

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...