Menu
Max_Weber

Хиляди се включиха в шествие на АТАКА за 3-ти март

Хиляди се включиха в традиционното митинг -шествие на АТАКА по случай трети март. Тази година то беше под надслов : Не ЕС ни освободи, а Русия. Да живее православието, долу европедерастията!

Националист номер честити празника на всички българи и прикани всички столичани да се присъединят към множеството. Шествието започна от пилоните на НДК, където симпатизантите на АТАКА имаха възможност да се здрависат и да поговорят с лидера на АТАКА Волен Сидеров. Под звуците на революционни песни, със стотици български знамена в ръце хората се насочиха към храм-паметника „Св. Александър Невски“.


Първата спирка на шествието беше централата на ЧЕЗ, където Сидеров призова монополите да напуснат страната ни. Малко по-късно шествието се спря и пред централата на Европейския парламент у нас, където бе залепен плакат, който гласи, че не ЕС е освободил България, а Русия, и затова тази сграда няма място у нас. Демонстрантите не пропуснаха и Министерството на финансите, а Волен Сидеров отправи ултиматум към ресорния министър Петър Чобанов, че ако не повиши минималните пенсии и заплати, трябва да подаде оставка. С плакати бяха окичени Министерство на икономиката и Министерство на финансите. Първото бе призовано „Изгонете монополите, за да не изгоним вас“, а второто получи ултиматум „Искаме европейски доходи днес, а не след 40 години“. За краткоСидеров спря и пред руската църква на бул. „Цар Освободител“, където влезе, за да запали свещ в чест на „великия император Александър II, който ни освободи от османското иго“. По традиция шествието завърши пред храм-паметника „Св. Александър Невски“, където Сидеров държа реч.


Източник: Пресцентър Атака

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...