Menu
Max_Weber

Разцепление в ББЦ!

Депутат на „България без цензура“ в Пловдив, избран с преференциално гласуване, е бил заплашван, за да се откаже от мястото си в парламента. Това е учителката по биология Ана Баракова, която стана народен представител, след като кандидат-депутатската листа на ББЦ в Пловдив бе разместена от феномена 13/13.

„След изборите бях поставена в ситуация на тормоз. Започнаха чести обаждания по телефона от колеги от партията с цел да се откажа от депутатското си място. Това бяха адвокат Дяко Дяков и Мартин, известен като Данона“, разказа самата Баракова в предаването „Здравей, България“ на Нова ТВ.

„Караха ме да подписвам документи, свързани с ББЦ. Дори ме чакаха в училището, където работя, притискаха директора и нарушаваха учебния процес. Чакаха ме и пред дома ми. Всичко приключи с разбиването на входната врата на апартамента ми. Наложи се за известно време да напусна града, защото се паникьосах“, разказа още тя.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...