Menu
Max_Weber

Бойко Борисов оттегли иска си срещу Йордан Цонев след получено писмено извинение

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов оттегли съдебния си иск за клевета срещу Йордан Цонев след писмено извинение от страна на Цонев за обидните думи, които е отправил в пленарно заседание на 31 октомври 2013 г. Извинението е получено на 30 септември 2014 г. В писменото си извинение Йордан Цонев пише на Бойко Борисов, че „Обидното отнасяне между представители на политически партии, активно ангажирани в управлението на страната, е напълно неприемливо и се извинявам както на Вас, така и на всекиго от ПП ГЕРБ, когото волно или неволно съм обидил, повлиян от моментна ситуация“.

ПП ГЕРБ и председателят на партията Бойко Борисов приемат извиненията на Йордан Цонев в името на добрия и конструктивен политически тон, който партията се опитва да наложи.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...