Menu
Max_Weber

Татяна Дончева: Преговорите за ново правителство са в Банкя

"Според мен сериозните преговори за ново правителство се водят в Банкя и се водят по определена схема. А преговорите в Народното събрание, с участието на трите каки от ГЕРБ, са просто един цирк за отвличане на вниманието и са несериозни." Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин" Татяна Дончева, лидер на Движение „21".

"Не е сериозно ГЕРБ и Реформаторският блок да обсъждат някакви 18 точки, които бяха заявени от партията на Борисов и накрая заради несъгласието по няколко от тях да се заяви, че обсъжданията не са минали достатъчно добре. Аз очаквам в края на седмицата Бойко Борисов да каже, че трите каки не са се справили и той ще вземе нещата в свои ръце, но на всеки му е ясно, както казах, че сериозните преговори и договорки вече са осъществени предварително", категорична е тя.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...