Menu
Max_Weber

Михаил Миков поздрави параолимпиеца Михаил Христов за призива му към политиците

Председателят на БСП Михаил Миков и двукратният световен шампион по скок на дължина за хора с увреждания Михаил Христов обсъдиха важните теми от обществените събития след изборите.

Основните разисквани въпроси бяха в социалната сфера, спорта, образованието.

Срещата, поиска  лидерът на социалистите по повод видео обръщението на Христов в социалните мрежи. В него той призовава всички народни представители и лидери на партии да работят за подобряване на живота в България и решаване на належащите проблеми в страната. „Поздравявам Ви за активната гражданска позиция и за това, че приехте моята покана”, заяви в началото на срещата Михаил Миков. От своя страна авторът на клипа Михаил Христов каза, че видеообръщението му е гледано от над 250 000 потребители на социалните мрежи и отзивите към посланията в него са изцяло позитивни.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...