Menu
Max_Weber

Бареков: Всички да отстъпят като мен в името на страната!

"Много съм разтревожен за България от това, което виждам, че се случва с преговорите и от това, че няма изход от ситуацията. Разтревожен съм не за това кой ще влезе в правителството, а за бъдещето на държавата!", заяви Николай Бареков.

Коментарът му бе по повод срещата между лидерите на ГЕРБ Бойко Борисов и на БСП Михаил Миков. "Виждам едни доста по-умерени и разумни политици, поне такова е поведението на колегите от по-големите партии. Днес Борисов и Миков се държаха като държавници. Всички трябва да си дадат сметка, че на тези избори загубихме. Някои от малките партии обаче едва ли не си повярваха, че са спечелили и затова се стигна до тази ситуация", категоричен е Бареков.

Според него всички трябва да направят крачка назад в името на България. Той посочи, че вече е направил това и посъветва всички да постъпят като него. Трябва да направим компромис, за да я има България и да се сформира работещо правителство, допълни лидерът на „България без цензура“. Той каза, че съветва колегите си от ББЦ да отидат на новата серия преговори в парламента през следващата седмица и да подходят държавнически и градивно.

Ние сме готови да приемем ролята си, дори и да бъдем опозиция в парламента, но трябва да бъде излъчено работещо правителство, посочи Бареков.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...