Menu
Max_Weber

АТАКА ще бъде силна опозиция на безпринципното управление, което Борисов подготвя

По повод лидерската среща председателят на АТАКА Волен Сидеров заяви, че тя е продължение на театъра, на който станахме свидетели през последните две седмици по време на така наречените преговори с партиите.

„Каква лидерска среща? За какво ще си говорим на нея? Всяка една от парламентарните групи да каже дали ще подкрепя Борисов като премиер. Аз отсега казвам, че няма да подкрепям Борисов за премиер. Това е ясно. Той вече е управлявал и е показал, че не може да изгони от България дори едно ЕРП, не може да пипне монополистите, не смее да пипне цената на тока. Този човек е страхливец. Как да подкрепиш един страхливец и какво трябва да кажа на срещите? Целият този театър и  демонстрацията на любезност и съглашателство е много вредна“, смята Сидеров.

По думите му Борисов подмамва и успива като сирените в „Одисея“. „Той не иска да бъде критикуван, да няма опозиция, защото моментът бил тежък“, добави националистът. „Винаги ще бъде тежък моментът. Той беше тежък и когато хората излязоха през 2013 г. на улицата, имаше мощна протестна вълна. Така, че да не си прави илюзии Борисов, че всичко ще е сладко и медено. АТАКА ще бъде много силна и критична опозиция на неговото управление и на безпринципното управление, което се подготвя“, категоричен е основателят на партия АТАКА. Припомняме, че още на консултациите при президента на 15.10.2014 г. Сидеров настоя подобен вид срещи да бъдат отворени за журналисти и да има възможност да бъдат излъчени на живо по телевизиите. Разговорите между партийните лидери трябва да бъдат изцяло прозрачни, за да не остава българското общество с усещането за задкулисни договорки и сделки по отношение на предстоящото управление на страната.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...