Menu
Max_Weber

Започват консултациите за правителство

Президентът Росен Плевнелиев ще проведе консултации с парламентарните групи на АБВ и „Атака”. Държавният глава стартира конституционната процедура днес. За консултации са поканени от 14.00 ч. представителите на парламентарната група на АБВ и от 16.00 ч. представителите на парламентарната група на партия „Атака”. Очаква се лидерът на „Атака” Волен Сидеров да не дойде на консултациите, които вече определи като ПР-акция на Плевнелиев.

„Аз не виждам никаква логика да ходя да се консултирам с президента, който по Конституция е длъжен да даде мандата на най-голямата сила. Какво да се консултирам? Освен, ако не е решил да даде на мен мандата”, коментира преди дни Сидеров. Президентът ще обобщи резултатите от проведените консултации с представителите на парламентарните групи, след като разговаря с представителите на парламентарната група на ГЕРБ.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...