Menu
Max_Weber

Мая Манолова против новите правила в парламента

„За първи път парламентарна партия си позволява да предложи Народното събрание да заседава без кворум”, заяви в „Здравей, България” Мая Манолова, депутат от „БСП – Лява България”.

Тя беше озадачена кое е провокирало ГЕРБ да внесе такива поправки, след като от БСП са заявили, че ще работят активно в парламента, ще отстояват позиции и ще внасят законопроекти. „Дразни ме това, че подобно арогантно поведение можехме да си позволим и ние, но никои досега не го е правил”, каза тя и допълни, че това ще бъде взривяващо и за гражданите. По думите и с ред други предложения се правят опити да се затвори устата на опозицията. „За първи път се ограничава времето за изказвания на представители на парламентарните групи – от 5 на 3 минути”, даде пример Манолова.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...