Menu
Max_Weber

Лютви Местан: Голямата тема е за политическите обвързаности с КТБ

„Голямата тема е за политическите обвързаности с КТБ, ако има такива”, коментира в студиото на „Здравей, България” лидерът на ДПС Лютви Местан. Той припомни, че идеята за международна фирма за финансово разследване е дошла от Реформаторския блок, но пък от ДПС са направили предложението в парламента.

„Ние сме готови да приемем всички предложения между първо и второ четене, за да се стигне до истината”, заяви Местан. Той настоя, че Движението иска да се стигне до истината за КТБ, за да се премахне митът, че това е банката на ДПС.

Местан заяви, че ДПС се използва за универсален виновник. Според него това е основният механизъм, по който политическите им опоненти изграждат своята идентичност. „Толкова сме силни, че сме и основание за образуване на невъзможни коалиции”, заяви Лютви Местан.

Що се отнася до тефтерчето на бившия председател на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов, Лютви Местан заяви, че иска да стане ясно чии имена стоят зад инициалите и ако има такива на хора от ДПС, те ще си понесат отговорността.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...