Menu
Max_Weber

Премиерът: Възстановяват се плащанията по ОП „Околна среда“

Плащанията по Оперативна програма „Околна среда“ се възстановяват, съобщи министър-председателят Бойко Борисов от парламентарната трибуна в Народното събрание. Той цитира писмо на комисаря по регионална политика Корина Крецу, в което се приветстват положителните стъпки, предприети от българските власти за подобряване и укрепване на системата за управление на ОПОС. Според европейския комисар, това е отлична новина за българската икономика и за бъдещото сътрудничеството между България и Комисията.

Премиерът Борисов подчерта, че 800 милиона лева влизат в българската икономика. Той изтъкна, че това става благодарение на волята на българските депутати да има парламент и правителство и защото Европа е видяла нормално действащ парламент и демокрация в България. „Много се старахме тези дни. Това се дължи на всички вас. Благодаря от името на правителството и колегите“, се обърна от парламентарната трибуна министър-председателят към народните представители.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...