Menu
Max_Weber

Сидеров: Поробена нация сме, която от година на година живее по-зле

Западът се нуждае от нас единствено като колониална територия, на която да продава стоките си и да ползва евтина работна ръка. Това заяви от парламентарната трибуна днес лидерът на АТАКА Волен Сидеров.

За пореден път Сидеров напомни на присъстващите в зала, че всичко е в чужди ръце, а ние от година на година живеем по-зле.Председателят на парламентарната група на АТАКА добави, че е било грешка влизането на България в НАТО и ЕС и призова всички народни представители да признаят това. „Смисълът на лъжата, че сега живеем по-добре, е оправдание на колонизирането на страната и ограбването на индустрията. Борбата срещу комунизма беше борба за съсипването на Русия, а покрай нея – и на социалистическите държави, които да бъдат превърнати в колониални придатъци”, отбеляза Сидеров.Той подчерта, че членуването в НАТО не ни носи никакви ползи. „Ние нямаме армия, тя е разтурена”, продължи националистът.Той заяви,  че България от водещо място в някои сектори, в момента е на дъното и това не предизвика никаква политическа реакция от останалите партии. „Когато отидем в Брюксел трябва да кажем: „Дами и господа, не сме съгласни със санкциите, които ни ощетяват, не сме съгласни с политиката, която убива индустрията ни”.Лидерът на АТАКА призова депутатите да действат в съответствие с българските интереси, а не да робуват на идеологеми, защото това не води до нищо хубаво.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...