Menu
Max_Weber

Премиерът Дмитрий Медведев поздрави Бойко Борисов за избирането му за министър-председател

Министър-председателят на Руската Федерация Дмитрий Медведев поздрави премиера на Република България Бойко Борисов по повод избирането му на поста. „Русия и България са свързани с традиционно приятелски отношения. Убеден съм, че по-нататъшното развитие на двустранното взаимодействие в търговско-икономическата, научно-техническата и културно-хуманитарната област, реализация на големите съвместни проекти отговарят на коренните интереси на страните ни“, казва в поздравителната си телеграма Медведев.

Поздравления за встъпването в длъжност към премиера Борисов изпрати и неговият колега от Република Хърватия Зоран Миланович. „Бих искал да отправя най-искрени поздравления по повод избирането Ви за министър-председател на Република България, както от мое лично име, така и от името на правителството на Република Хърватия, и да Ви пожелая успех. Убеден съм, че досегашните добри и приятелски отношения между Хърватия и България ще продължат да се развиват в наша взаимна полза и удовлетворение“, казва в поздравителната си телеграма Зоран Миланович.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...