Menu
Max_Weber

РБ се цепят с пълна сила!

Разцеплението при реформаторите върви с пълна сила.

От няколко месеца лидерите в Блока се карат заради избора на общ лидер на РБ. Малко преди изборите едва не се разпаднаха, след като Меглена Кунева отказа да подкрепи Радан Кънев за главатар. Сега проблемите са отново от партията на вече вицепремиерката в кабинета „Борисов 2“. Партиите от Реформаторския блок са склонни да инициират конгрес за избор на единен лидер и без формацията на Меглена Кунева, пише "Труд".

От няколко дни напрежението в дясната коалиция расте, тъй като отделните партии в нея не могат да се разберат нито за ръководството й, нито за постовете във втория ешелон на властта.

За раздора си пролича ясно и зрителите в цяла България, а и зад граница, също можаха с очите си да видят за какво става дума, след като в сутрешния блок на една от телевизиите представители на две от партиите в Блока отказаха да седнат един до друг.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...