Menu
Max_Weber

Менда Стоянова притеснена от боричканията в РБ

Притесняват ме боричканията в Реформаторския блок.

Надявам се, че те са за позиции в блока. Дано да не проличат и в зала, когато гласуваме важни за страната въпроси. Това заяви пловдивският депутат и шеф на временната парламентарна комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова пред бТВ. Тя посочи, че търканията в редиците на РБ не са били толкова видими преди съставянето на коалицията. Притеснявам се дали единните позиции за бюджета и данъчните закони ще бъдат спазени в пленарна зала. Надявам се,  въпреки боричканията вътре в РБ, 5-те формации, приели програмата за управление да се обединят от заложените в нея политики.

Гуверньорът на Българската народна банка Иван Искров има морална вина и морална отговорност за банковата криза у нас, защото при над 15 години валутен борд БНБ е била негов стожер, а сега авторитетът й е опетнен.

Това заяви председателят на Временната комисия по бюджет и финанси и депутат от ГЕРБ Менда Стоянова.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...