Menu
Max_Weber

Цветан Цветанов не е Ц.Ц.

Бившият министър на вътрешните работи и настоящ председател на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов отказа да се разпознае в инициалите Ц.Ц. от изчезналите тефтери на експредседателя на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ, който не се свенеше да носи ръкавели със собствените си инициали, отрече категорично неговото име да стои зад буквите Ц.Ц. в конфигурацията И.Ф.–>Ц.Ц.-> Б.Б., която според прокуратурата разкрива търговия с влияние при предишното управление на ГЕРБ и първия мандат на премиера Бойко Борисов.

Цветанов не изрази никакво възмущение от странното изчезване на тефтерите от колата на вещо лице дни след началото на втория мандат на ГЕРБ. „Тефтерчето беше единствено с цел дискредитиране на президента и удар на ГЕРБ. ЦЦ не е Цветан Цветанов, ББ не знам кой е. Попитайте който разследва и съхранява тефтера. Не се разпознавам. С Филип Златанов не съм разговарял по телефон, срещал съм го най-много два-три пъти”, коментира Цветанов в предаването „Тази сутрин” по bTV.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...