Menu
Max_Weber

Манфред Вебер поздрави Бойко Борисов по повод избирането му за премиер

„Сърдечно Ви поздравявам за избора Ви за министър-председател на България, което е признание за Вашите лидерски умения и ангажираност да изградите едно по-добро бъдеще за България като ключов член на Европейския съюз“.

Това пише в свое поздравление до премиера Бойко Борисов председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер. Той отбелязва, че е проследил отблизо предизборната кампания в България и е много благодарен за работата на г-н Борисов и за приноса на българската делегация в групата на ЕНП под ръководството на Мария Габриел.

„Едно силно българско правителство без съмнение ще бъде основен стълб в усилията за справяне с икономическите и международните предизвикателства, които предстоят“, казва председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...