Menu
Max_Weber

Нинова: Нов заем от 4,5 млрд. е опасен за икономиката

„ПФ подкрепи прогресивния данък и допускам, че по теми, които са общи в идеологията и програмите ни, ще имаме общи гласувания. Колкото до АБВ, които също гласуваха заедно с нас за отпадането на плоския данък - странно е. Имат вицепремиер, а не подкрепят правителството си при гласуването в пленарната зала". Това коментира в интервю за „24 часа" Корнелия Нинова от БСП.

Според нея изпълнителната власт изглежда нестабилна.

„В парламента мнозинствата са шарени и много подвижни, теоретично изглежда възможно коалицията да се разпадне - дават такива сигнали, плашат се, поставят си ултиматуми. А и като виждаме какво се случва в последните дни - не могат да си разделят комисиите, което е още един сигнал за нестабилност. Щом отсега има противоречия за такива несъществени неща, за постове, не знам какво да очакваме като стабилност в политиките", каза Нинова.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...