Menu
Max_Weber

Йоханес Хан пожела успех на премиера Борисов и на правителството

"След заемането на поста на комисар по Европейската политика за съседство и преговори за разширяване на 1-ви ноември, бих искал да Ви благодаря за Вашата поздравителна телеграма", пише членът на Европейската комисия Йоханес Хан в писмото си до министър-председателя Бойко Борисов.

Комисарят Хан отбелязва, че винаги е оценявал сътрудничеството с г-н Борисов, работейки в сферата на регионалната политика и очаква с нетърпение да работи с премиера върху новите предизвикателства в сферата на Европейската политика за съседство и преговори за разширяване. „България е наш ключов партньор на Балканите в насърчаването на европейските ценности и най-добри практики и съм благодарен за подкрепата на ГЕРБ в този аспект“, подчертава Йоханес Хан.

Европейският комисар пожелава много успехи на министър-председателя Бойко Борисов и на правителството. „Убеден съм, че това е един силен екип“, пише в заключение Хан.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...