Menu
Max_Weber

Бойко Борисов проведе работна среща с учени и индустриалци

Министър-председателят Бойко Борисов проведе работна среща в Министерски съвет с учени от Българската академия на науките и с индустриалци.  На разговора присъства и вицепремиерът по коалиционна политика и държавна администрация Румяна Бъчварова. Участниците в срещата се договориха за съвместно сътрудничество в работата по модернизиране и оптимизиране на законодателството. Премиерът Борисов приветства желанието на представителите на академичната общност да участват в изготвянето на бъдещи законодателни инициативи на кабинета и изтъкна значението на диалога между институциите в интерес на всички граждани.

В работната среща взеха участие председателят на БАН акад. Стефан Воденичаров, акад. Дамян Дамянов, акад. Георги Марков, акад. Пламен Карталов, Сашо Дончев, Красимир Дачев и Цоло Вутов.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...