Menu
Max_Weber

ПФ оттегля подкрепата си следващата седмица?

Недоволството на Патриотичния фронт допълнително се засили от назначението на новия областен управител на София-град – Веселин Пенев.

Лидерите на Патриотичния фронт се срещнаха с военния министър Николай Ненчев, по повод другото назначение, което те оспорват – на неговия заместник Орхан Исмаилов. Министърът потвърди, че Исмаилов няма да бъде оттеглен. Красимир Каракачанов заяви, че единственият полезен ход за Патриотичния фронт е да оттегли подкрепата си за кабинета.

От Патриотичния фронт бяха изненадани, след като разбраха от медиите, че новият областен управител на София е заместник в партията на Корман Исмаилов. И то след като искаха оттеглянето на заместник-министъра на отбраната Орхан Исмаилов, който според тях е издигнат от същата формация.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...