Menu
Max_Weber

Ревизоро: Борисов нарочно иска да се скара с ПФ

Бойко Борисов нарочно си търси аргументи да се скара с Патриотичния фронт. Това заяви Емил Димитров-Ревизоро в студиото на „Здравей, България”. Депутатът изтъкна, че ГЕРБ на два пъти нарушава договорките с Патриотичния фронт относно назначаването на хора от партията на Корман Исмаилов на висши ръководни постове.

„Ние поставихме условия. На няколко пъти заявихме, че не може хора от тази партия да бъдат във висшите органи на властта”, заяви Димитров по повод казуса с Орхан Исмаилов и скорошното назначение на заместник-председателя на Народната партия "Свобода и достойнство" Веселин Пенев като областен управител на София-град.

„Те бяха назначени нарочно, за да бъде предизвикан Патриотичният фронт. Първия път можеше да мине за случайност. Но втория път вече е ясно, че е нарочно. След като на два пъти нещо, за което си се договорил, не се случва, ясно е, че и програмата, за която сме дали подкрепата си, няма да бъде изпълнена. Думата на Бойко Борисов може би не трябва да бъде считана за истинска”, изтъкна Ревизоро, определяйки поведението на председателя на ГЕРБ като "арогантно".

„Борисов се стреми да ни отхвърли, за да си направи коалиция с други. Може да е решил, че му тежим, че вече не му трябват нашите гласове и че гласовете на ББЦ или на ДПС ще са му по-полезни”, допълни Димитров.

„Следващата седмица Патриотичният фронт ще има заседание. Единият вариант е на това заседание да бъде оттеглена подкрепата за ГЕРБ”, заяви депутатът, като подчерта, че изказва свое лично мнение и все още не знае как ще реши да реагира коалицията.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...